Mărturisiri ale creştinilor

 

Mărturisiri ale creştinilor:

 

Didă Ştefan

 

 

Am cunoscut-o pe sora Virginia la mitropolie la Târgovişte în anul 1959, cu ajutorul unui prieten pe care l-am întâlnit acolo. Când m-a văzut, sora Verginica mi-a spus să merg la Maluri, lângă Pucioasa, dacă vreau să stau de vorbă cu Domnul. Am fost de multe ori acolo. Am luat parte la multe convorbiri cu Dumnezeu. Începusem să-mi schimb în bine viaţa: să ţin post, să nu mai beau alte băuturi alcoolice, în afară de vin. Într-un post n-am mai respectat porunca lui Dumnezeu, şi am mâncat de dulce. După acel post mi-a murit un copil. Când L-am întrebat pe Dumnezeu despre această moarte, mi-a răspuns că m-a pedepsit pentru neascultarea mea.

Au trecut nişte ani, m-am depărtat de Dumnezeu, am început să beau peste măsură şi iar m-a certat Dumnezeu luându-mi alt copil. M-am speriat, mi-am dat seama că de nu voi respecta în continuare poruncile lui Dumnezeu şi ale bisericii, voi mai avea şi alte pagube.

După plecarea sorei Verginica la ceruri, la şapte ani, am luat şi eu parte la dezgroparea ei şi m-am minunat, căci am văzut-o întreagă, neputrezită, cu trupul de culoare maroniu deschis, iar din ea ieşea un miros de mireasmă foarte puternic. M-am încredinţat definitiv că această soră este o sfântă şi că prin gura ei a vorbit Dumnezeu.

Didă Ştefan, comuna Tătărani, sat Gheboieni, judeţul Dâmboviţa

 

 

 

 


Acasă
Înapoi
Sus